Ενίσχυση με Πανάρα για την Καρδίτσα

panaras karditsaΣε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Σ. Καρδίτσας με την προσθήκη στο ρόστερ του Θοδωρή Πανάρα. Ο πολύπειρος γκαρντ-φόργουορντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Αίολο Αστακού, θα αποτελέσει μια πολύτιμη λύση στη διάθεση του προπονητή Χάρη Φόρου, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες…

Ο ύψους 1.95 γκαρντ έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α2 με τη φανέλα του Μίλωνα, του ICBS, του Ρεθύμνου, του Πανοράματος, της Νήαρ Ηστ, του ΚΑΟ Δράμας, του Πιερικού και της Δόξας Λευκάδας, αλλά και σε ομάδες της Β΄ και Γ΄ εθνικής, ενώ νωρίτερα στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική με Μίλωνα, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο και Πανόραμα. Επίσης, αγωνίστηκε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ρεθύμνου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον δευτεραθλητή Αίολο Αστακού και σε 24 συμμετοχές σκόραρε 350 πόντους, ευστοχώντας σε 46 τρίποντα. Αυτές οι αγωνιστικές εμπειρίες του, ήταν και το… κλειδί για ν΄ ανοίξει την πόρτα της Καρδίτσας!

«Ο Θοδωρής Πανάρας, διακρίνεται για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, την ευχέρεια στο σκοράρισμα και το μακρινό σουτ, αλλά και τη δυνατότητά του να προσφέρει από πολλές θέσεις της πεντάδας. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Σ. Καρδίτσας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου, με την οποία υποδέχεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα.