Ενίσχυση με τον Αρχιμανδρίτη στην περιφερειακή γραμμή του Παπάδο Γέρα

Σε μία σημαντική κίνηση, μ’ έναν παίκτη που διαθέτει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες προχώρησε ο Παπάδος Γέρα. Ο Φάνης Αρχιμανδρίτης είναι ο παίκτης που θα παίξει κομβικό ρόλο στην οργάνωση της ομάδας τη νέα περίοδο και μαζί με τον Βασίλη Κομνηνό θα είναι οι δύο “εγκέφαλοι” του Παπάδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φάνη Αρχιμανδρίτη.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ για την ομάδα μας ώστε να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στην φετινή Γ΄ Εθνική. Ο Αρχιμανδρίτης που κατάγεται από την Ηλεία, είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και έχει ύψος 1.85μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Κόροιβο Αμαλιάδας στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ίκαρου Καλλιθέας και Ένωση Ηλίου στη Γ΄ Εθνική, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό του Αίολου Αγυιάς (δύο χρόνια ως αρχηγός), έχοντας μάλιστα πέρυσι συμμετοχές στην λειψή Γ΄ Εθνική. Μετά και από αυτήν την προσθήκη ο Παπάδος έχει πλέον στις τάξεις του δύο πολύ ποιοτικούς πλέι μέικερ καθώς πλην του Αρχιμανδρίτη τον ρόλο αυτό μπορεί να παίξει και ο Βασίλης Κομνηνός.

Φάνη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.