Ενισχύει τη ρακέτα με Στασινόπουλο η ΦΕΑ

Ασταμάτητη μοίαζει η ΦΕΑ, η οποία συνεχίζει να ενώνει τα κομμάτια του… παζλ εν όψει της νέας σεζόν. Ετσι, η ομάδα προχώρσε στην απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα κάτω από το καλάθι. 

Η ανακοίνωση:

«”Ψηλώνει” με Βασίλη Στασινόπουλο η ΦΕΑ!

Η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ΦΕΑ για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός… Η “μπασκετική οικογένεια” του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν 2022-23.

Ο 28χρονος σέντερ, ύψους 2μ.02εκ. (που καλύπτει με άνεση και τη θέση “4”), ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Περιστερίου, ωστόσο λόγω σπουδών (σ.σ. απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) έφυγε μακριά από την Αθήνα, με προορισμό την Κομοτηνή, όπου και αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2016 με τον ΓΑΣ Κομοτηνής (Β’ και Γ’ εθνική), ενώ τις επόμενες δύο σεζόν (2016-2018), ο αείμνηστος Αλέκος Καρυπίδης του εμπιστεύθηκε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεοσύστατη ομάδα του ΑΣ Δημοκρίτειου (Α’ ΕΚΑΣΘ). Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεύκιππου Ξάνθης (Γ’ εθνική), ενώ έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στον Πανερυθραϊκό συμμετέχοντας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Μετά από δυο χρονιές στη Νέα Ερυθραία πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό, όπου την περυσινή σεζόν με την ομάδα των Ιλισίων συμμετείχε στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής. Το νέο απόκτημα της ΦΕΑ έχει, επίσης, κατακτήσει δύο Πανελλήνια Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα με την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Βασίλη, καλώς ήρθες στην “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!».