Επέστρεψαν επτά στη Σιάτιστα

siatista-logoΟύτε ένας, ούτε δύο, αλλά μία επτάδα παικτών επέστρεψε στη Σιάτιστα με την ομάδα να παρουσιάζεται έτσι ενισχυμένη για τη νέα περίοδο. Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος συνολικά επτά παίκτες οι οποίοι ήταν… διασκορπισμένοι, θα φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας, η οποία έτσι θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα, ενώ σ΄ αυτούς θα πρέπει να συνυπολογιστούν κι οι επικείμενες ανανεώσεις – που θα γίνουν γνωστές στις επόμενες ημέρες – αλλά και το όνομα του προπονητή, που θα κρατά τη “μπαγκέτα” τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Σιάτιστας αναφέρει:
“Με χαρά ανακοινωνεται από το Δ.Σ του ΓΣ Σιάτιστας η επιστροφή επτά συνολικά παικτών οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από απουσία αρκετών μηνών επιστρέφουν οι:
Παπαθωμάς Ιωάννης, Σερέφας Φώτης, Λογδανίδης Θεόδωρος, Καλαμπούκας Ανδρέας

Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα οι Εμμανουήλ Αλέξιος και Κοσμίδης Χρήστος αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και την αγωνιστική τους θητεία σε ομάδες των πόλεων όπου φοιτούσαν (Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα), όπως και ο Καρακουλάκης Αλέκος που αγωνιζόταν στην ομάδα της Εράτυρας.

Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παικτών που έχουν ανανεώσει και θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την ιστορική φανέλα του Γυμναστικού ενώ ευελπιστούμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε και το όνομα του νέου προπονητή αφού η Διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό όνομα της περιοχής.

Τέλος, ανακοινώνεται προς το φίλαθλο κοινό και τους φίλους της ομάδας ότι έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν 2015-16 τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε από τα μέλη της Διοίκησης για να στηρίξετε και φέτος την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπήσαμε.

Με τιμή το ΔΣ”.