Επέστρεψε στον Δούκα ο Ψάρρας

Ο Δούκας ενέταξε στο δυναμικό του, έναν αθλητή που γνωρίζει πολύ καλά και με τον οποίο έχει κερδίσει επιτυχίες. Ο Κώστας Ψάρρας έπειτα από απουσία λόγω σπουδών στην Αμερική, επέστρεψε στην ομάδα με την οποία γνώρισε μεγάλες χαρές. 

Αναλυτικά:
«Το όνομα του έχει γραφτεί στην ιστορία του ΑΣΕΔ με χρυσά γράμματα μιας και ήταν μέλος της Εφηβικής ομάδας του Δούκα που τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος. Παίκτης εξελίξιμος, με αγωνιστικό ήθος και φαρμακερό σουτ, ο Στέφανος Ψαρράς (2000, 1.93μ.), έπειτα από την επιτυχημένη παραμονή του στην Αμερική, λόγω σπουδών, επιστρέφει στον…. τόπο του εγκλήματος για να «περπατήσει» μαζί με τον Κώστα Σορώτο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τον δρόμο προς τη σωτηρία.

Η προσθήκη του 22χρονου combo guard στον ΑΣΕΔ είναι γεγονός με το ρόστερ της ομάδας να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και όλοι πλέον να φουλάρουν για τα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους.

Ο Στέφανος Ψαρράς από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής ικανοποιώντας τον πολύπειρο τεχνικό των «μπλε». Άλλωστε η θητεία του στην Αμερική τον «ωρίμασε» και του έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει διαφορετικές μπασκετικές κουλτούρες και να ξεχωρίσει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ως πρωτοετής στο Bard College είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους με 5,3 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο  «Liberty League Rookie of the Week».

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα,  ο Στέφανος Ψαρράς τα έκανε στην Αγία Παρασκευή για να βρεθεί πολύ γρήγορα στην ακαδημία «Triple Crown» και λίγο αργότερα στον Παναθηναϊκό. Η εξαιρετική του παρουσία στους «πράσινους» (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Παίδων τη σεζόν 2015-2016) του άνοιξε διάπλατα την πόρτα του Δούκα στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι να αναχωρήσει για τις σπουδές του στην Αμερική. Με ΑΣΕΔ στέφθηκε πρωταθλητής με την εφηβική ομάδα ενώ πήρε και εικόνες και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών. Πρόκειται για έναν αθλητή που είχε ενεργό ρόλο στις Εθνικές ομάδες των αναπτυξιακών κατηγοριών (Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων).

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Στέφανο Ψαρρά στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».