Ερωτηματικό για Μπασέα και Σταμάτη

stamatisΚαλά τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, καλή η ξεκούραση με αφορμή τις Άγιες ημέρες, ωστόσο στη ΦΕΑ τα κεφάλια πλέον μέσα κι από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει της κυριακάτικης (10/1) εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι παίκτες του Κυριάκου Κοσμίδη ξεκινούν το νέο έτος από την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο Κοσμίδης μετά την ήττα από τον Κεραυνό Αιγίου: «Υπάρχουν στοχευόμενα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε». Και ο αγώνας της Κυριακής είναι ένας από αυτούς, αφού ο επικείμενος αντίπαλος της ΦΕΑ βρίσκεται μια ουσιαστικά θέση πιο πάνω με 15 πόντους, έναντι 14.

Στα θετικά για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής είναι πως επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας ο Γιώργος Σταμάτης. Ο έμπειρος φόργουορντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ωστόσο ένας τραυματισμός του στον τένοντα του χεριού δεν του επέστρεψε να πάρει μέρος σε κανένα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια. Η συμμετοχή, όμως, τόσο του Σταμάτη, όσο και του Κώστα Μπασέα, ο οποίος μετέχει στις προπονήσεις μετά τη θλάση στη γάμπα εν όψει Ίκαρου Καλλιθέας θα κριθεί από τον Κοσμίδη την τελευταία στιγμή.