“Ευχαριστώ τον κόσμο”

Η επιστροφή του Στέργιου Κουφού στο Ρέθυμνο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς κατάφερε, έστω και δύσκολα να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Στο σχόλιο του για το παιχνίδι, ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για την απόδοση των παικτών του τονίζοντας πως μερικοί είναι κάτω του μετρίου, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στον κόσμο, ο οποίος τίμησε την επανεμφάνιση του στην ομάδα.

«Αρχής γενομένης αυτό που υποσχέθηκα στον κόσμο του Ρεθύμνου, όταν επέστρεψα, ότι θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παλεύει και θα προσπαθεί, ανεξαρτήτως παικτών, νομίζω ότι τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο, αποδείχθηκε περίτρανα. Κρατάμε επίσης ότι είναι τόσο μικρές οι ισορροπίες, λόγω μπάτζετ, που δεν έχει την πολυτέλεια αυτή η ομάδα να μην έχει τον Κούμουλο 20’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε: 

«Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη και παράλληλα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε, γιατί έχω την αίσθηση ότι ήρθε και για μένα στο γήπεδο, τιμώντας με στην επανεμφάνιση μου στο Ρέθυμνο. Μου μένει ακόμη ότι υπήρχαν παιδιά που ήταν κάτω του μετρίου σε όλο το παιχνίδι και άλλοι στα κρίσιμα σημεία. Αυτό πρέπει να το διαχειριστούμε και να το διορθώσουμε. Η γλυκιά γεύση που μου μένει από το πρώτο παιχνίδι είναι ότι όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι για το Ρέθυμνο.

Χαίρομαι γιατί όλο το συμβούλιο ήταν εδώ και δείχνει ότι αυτό που υποσχεθήκαμε ότι θα αναδομήσουμε τον ΑΓΟΡ, έχει ξεκινήσει. Γνωρίζω καλά ότι η ομάδα έχει περάσει πολύ πιο έντονες συγκινήσεις μέσα στο παρκέ. Χρειάζεται υπομονή γιατί η ομάδα αυτή θέλει πολύ χρόνο, για να μην πω πολλά χρόνια, για να είναι το καμάρι της πόλης και της Κρήτης και να παίζουμε το μπάσκετ που πρέπει».