Mageiras VaggelisΤην απόφαση του να αποχωρήσει από το Μαρούσι πήρε ο Βαγγέλης Μάγειρας, ύστερα από τρία χρόνια στο σύλλογο των βορείων προαστίων. Ο έμπειρος προπονητής εξήγησε μέσω μηνύματος τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη περίοδο (κυρίως οικονομικά) για τους Μαρουσιώτες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μάγειρα:

«Μετά από ώριμη σκέψη, έκρινα πως είναι η κατάλληλη ώρα να πω αντίο στο Μαρούσι, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.Θεωρώ ότι σε αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας καταφέραμε πάρα πολλά. Περισσότερα απ’ ό,τι προσδοκούσαν οι φίλοι και περίμεναν οι εχθροί. Το κυριότερο; Φέραμε πάλι πίσω στο γήπεδο τον κόσμο. Εντός και εκτός έδρας, το Μαρούσι ακούστηκε ξανά δυνατά, όπως στις πιο μεγάλες στιγμές της ιστορίας του. Είναι αναμφισβήτητο ότι δεν αφήσαμε το καράβι να βουλιάξει, την ώρα που όλοι το παρακολουθούσαν να βυθίζεται, ανήμποροι να αντιδράσουν. Το βάλαμε όλοι μαζί, ομάδα κόσμος, σε πορεία ανόδου…

Το Μαρούσι έγινε πάλι φερέγγυο, λειτούργησε σε επαγγελματικές βάσεις, στα πρότυπα της Α1. Αποκτήθηκαν παίκτες με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και τελικά αφήσαμε την ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά απ’ ό,το την παραλάβαμε. Οχι σε επίπεδο κατηγορίας, αλλά λειτουργίας και οργάνωσης. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν μαζί μας σε αυτή την κοινή πορεία των δύο τελευταίων ετών, με πρώτους και καλύτερους όλους τους παίκτες.

Ακόμα, τον πρόεδρο κ. Κουτσούκο, τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τον αντιδήμαρχο κ. Σταθούλη. Τον φροντιστή της ομάδας Δήμο Μελετέα, τους  φυσιοθεραπευτές Παναγιώτη Κανελλόπουλο και Γιάννη Σαρρή, τον γυμναστή Κώστα Λαψάνη…  Φυσικά τον συνεργάτη μου Γιώργο Μελέτη, ο οποίος στάθηκε στο πλάι μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές… Και δεν την ήταν και λίγες.

Εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια στην ιστορική ομάδα του Αμαρουσίου, της οποίας θα είμαι πάντα πιστός οπαδός. Αλλωστε ο κόσμος αυτής της ομάδας είναι εγγύηση για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ».