Ζήβας: «Νωρíς ακόμα για αποτιμήσεις»

Η παρουσία του Φιλαθλητικού στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ελάχιστη έκπληξη προκαλεί τόσο σε όσους παρακολουθούν την κατηγορία, όσο και στα μέλη της ομάδας του Ζωγράφου. Οι “ερυθρόλευκοι” κλείνουν το 2011 με απολογισμό 10 νίκες σε 12 αγώνες και δείχνουν ότι το νεαρό της ηλικίας της ομάδας ουδόλως την επηρεάζει μέχρι στιγμής. Ο Τάκης Ζήβας, πάντως, μóνο όρεξη για υπερφίαλες δηλώσεις δεν έχει…

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 18 αγωνιστικές και αυτό είναι που έχει σημασία. Τα δεδομένα στο πρωτάθλημα μπορoύν να αλλάξουν πολύ εύκολα» λέει ο προπονητής του Φιλαθλητικού στο infοbasket. «Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δουλεύουμε συνεχώς και να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Με το 10-2 που έχουμε μέχρι τώρα, έχουμε φυσικά ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για αποτιμήσεις. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα» συμπλήρωσε ο τεχνικός του Φιλαθλητικού.

Οι προπονήσεις στην ομάδα του Ζωγράφου ολοκληρώνονται την Παρασκευή και αρχίζουν πάλι την Τρίτη μετά τα Χριστούγεννα, με τον Τάκη Ζήβα να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα μετά την τελευταία μεγάλη νίκη επί του Ηρακλείου.