Ζαφειρούδης: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε να έχει αίσιο τέλος»

Η Νίκη Βόλου έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής παίρνοντας μία… αφοπλιστική νίκη επί των Ικαρων Σερρών. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο  magnesiasports.gr αναφέρθηκε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα τονίζοντας πως η προσπάθεια αυτή ελπίζουν ότι θα έχει αίσιο τέλος.

«Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από κάθε άλλη φορά και αυτό οφείλεται στα υψηλά νούμερα στα σουτ τριών πόντων, αλλά και στην πολύ καλή παρουσία στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο φτάσαμε τη διαφορά στους 30 πόντους, αλλά παίζαμε με έναν αντίπαλο πολύ έμπειρο, ο οποίος δεν παράτησε το παιχνίδι και ανεβάζοντας την ένταση του αγώνα με όλα αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ.

Εκεί μας χτύπησε η κούραση, είμαστε εννέα. Ο αντίπαλο έκανε στο δεύτερο ημίχρονο 14 προσπάθειες για αιφνιδιασμό και αυτό γιατί δεν είχαμε το κουράγιο να ακολουθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνέψαμε, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε μια προσπάθεια που ελπίζουμε ότι θα έχει αίσιο τέλος».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.