Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας»

ziagkosΑπόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, στις δηλώσεις που έκανε μετά την εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου στην Πάτρα επί του Εσπέρου ΑΟΠΑ. «Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε ομάδα ενθουσιώδη, ενεργητική και γρήγορη, που είναι επικίνδυνη, βάσει του τρόπου που εκφράζεται στην επίθεση και δεν ταιριάζει στη δική μας λογική» τόνισε ο προπονητής των “κυανέρυθρων”.

«Είχαμε πει πως “κλειδί” για την έκβαση θα ήταν ο έλεγχος του ρυθμού. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, ήταν η προτεραιότητα μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την αυτοσυγκέντρωση και την πραγματοποίηση του πλάνου μας» συνέχισε ο Ζιάγκος, που είχε επίσης: «Ο χρόνος κυλά υπέρ μας, σε σχέση με την καινούργια λογική που έχουμε ως ομάδα και τα στοιχεία της νέας φιλοσοφίας, εν συγκρίσει με ό,τι δούλευαν έως τώρα οι παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από το βαθμό της αφομοίωσης, της αυτοσυγκέντρωσης και της δεκτικότητας που δείχνουν κάθε μέρα τα παιδιά.

Αλλάξαμε τη διαχείριση των παικτών, το rotation στα ματς, κάναμε ανακατανομή ρόλων και δώσαμε μια περισσότερο αμυντική προσέγγιση, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια».