Ο Ηλυσιακός επέστρεψε στην κορυφή του 2ου ομίλου της National League 2 με την εκτός έδρας νίκη στη Ραφήνα, τα… καλύτερα όμως τα άφησε για την επομένη της αναμέτρησης.

Η ομάδα των Ιιλισίων ανακοίνωσε δύο μεταγραφές από το “πάνω ράφι”, που την ισχυροποιούν αφάνταστα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Βαγγέλη Καράμπουλα και τον Αντώνη Μάντζαρη, δύο παίκτες που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν δύο κατηγορίες ψηλότερα, στην Elite League, με τον Έσπερο Λαμίας και το Ψυχικό αντίστοιχα.

Οι δύο ανακοινώσεις του Ηλυσιακού:

«Πριν 6 μήνες περίπου.. αν κάποιος έλεγε πως τα Χριστούγεννα ..αυτή η ομαδα που ήταν στο χείλος της διάλυσης (αν όχι ήδη διαλυμένη ) θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 7-1 νίκες θα τον πέρναγαν σίγουρα τρελο!! Όμως εμείς είχαμε δώσει όρκο καρδιάς…κόντρα σε όλους και όλα.. να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει ο ΗΛΥ εκεί που του αξίζει και ακόμα παραπάνω..!!

Καποιοι μας πίστεψαν και παρέα φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα..!! Ευχαριστουμε ολόψυχα όλα τα παιδιά που μαζί σαν μια γροθιά…σαν μια οικογένεια παλέψαμε και παλεύουμε σκληρά..!! Κάτι καταφέραμε.. ο ΗΛΥ όμως είναι τεράστιος και του αξίζουν πολλά!!

Στην οικογένεια μας και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για το καλύτερο δυνατόν έρχεται ένας παίχτης με ηθος και περγαμηνές.. με τεραστιες επιτυχίες στην καριέρα του…. Έρχεται να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία !! Δεν είναι ούτε για τα λίγα ούτε για τα μικρά ο ΗΛΥ μας..!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MR.Ανοδο… Καλώς ήρθες Βαγγελη Καραμπουλα…!!

Ο Πρόεδρος του τμήματος μπασκετ Ρουμελίωτης Νικόλαος…».

——————————————————————————————————————————————–

«Ενός καλού μύρια έπονται..!! Αρωγός στην μεγάλη μας προσπάθεια για να ξαναδούμε τον ΗΛΥ μας εκεί που του αξίζει να είναι…δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο απο τα “μεγάλα σαλόνια”…δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος αλλος εκτός του Αντώνη Μάντζαρη…!!! Ένας ακόμα ογκόλιθος στην παρέα μας…ένας ακόμα μαχητής στην μεγάλη μας οικογένεια!!

Καλώς ήρθες Αντώνη ΜΑΖΙ ΜΑΣ…!!

Ο προεδρος του τμήματος μπάσκετ Ηλυσιακου ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».