vaol-baol-xiosΟ ΒΑΟΛ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΦΟΒ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 56-67 στο δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε στο Κλειστό, παρουσία αρκετού κόσμου.
Ο Βούρειος μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα πήρε το προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το 36΄χωρίς όμως να πιάσει καλή απόδοση σε σχεδόν κανένα σημείο του αγώνα. Έχοντας σε κακή μέρα αρκετά από τα επιθετικά του όπλα, η παραγωγικότητα φυσιολογικά κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Από τον ΒΑΟΛ έλειψε σήμερα η φρεσκάδα αλλά και το καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις, τη στιγμή που οι παίκτες του Κώστα Αμέντα έδειχναν με τη μαχητικότητά τους πωςή θελαν περισσότερο τη νίκη την οποία και πήραν δίκαια.

Ο Μανώλης Χατζηλάμπρου  και ο Μιχάλης Σουλίκας  ήταν οι μόνοι που έκλεισαν με διψήφιο αριθμό πόντων τον αγώνα, τη στιγμή που ο Γιάννης Αλεξάκης διακρίνονταν στον αμυντικό, κυρίως, τομέα, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΒΑΟΛ έκανε ο Αλέκος Τσιριγώτης.

Ο ΒΑΟΛ μετά το αυριανό ρεπό (ο αγώνας ΟΜΗΡΟΣ – ΦΟΒ, Κλειστό 14:15) συνεχίζει την προετοιμασία του και πλέον στρέφει την προσοχή του στους φιλικούς αγώνες που ακολουθούν με ΝΟΘ και ΙΩΝΕΣ την ερχόμενη Πέμπτη και Σάββατο αντίστοιχα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-12, 27-24, 49-42, 56-67
Διαιτητές: Β. Κοντίλης – Σ. Μυλωνάς
ΒΑΟΛ (Βούλικας): Πλιάγκας, Τσουκάλης, Αλεξάκης 2, Ζεχερλής 6, Σουλίκας 11, Μυτιληνού 4, Σακελλάρης, Μιχαλιός, Χατζηλάμπρου 17 (4), Τσελεπίδης 5, Νακόπουλος 1, Τροβάς 4 (1), Καλιμανάς 6 (2), Τσιριγιώτης.
ΦΟΒ (Αμέντας – Μπατής): Πλατής 8, Μιμίδης, Στείρος, Πασπαλάς 19 (2), Μοσχούρης 3 (1), Κουιμτζής 14, Τζιάγκας 2, Κώσταλος 5, Κόττας 2, Αγγελίδης 14, Κουντουριάδης, Ζούμας.