Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών “φώναξε” “We are for ELEVEN”!

Μέρος του πανέμορφου ανθρωπιστικού “ταξιδιού” της ELEVEN CAMPAIGN έγινε η Οικογένεια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ και βροντοφώναξε “We are for ELEVEN”!

Μεγάλη αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών της ΑΑΑ βρέθηκαν στο THE MALL Athens, δίνοντας το παρών στην εκπαιδευτική/φιλανθρωπική εκδήλωση “Unite THEMall”, με την Ακαδημία μας να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και να στέλνει μήνυμα ανθρωπιάς και διεθνιστικής αλληλεγγύης, μέσα από τη δύναμη του Αθλητισμού!

Σε μία ξεχωριστή και αν μη τι άλλο πρωτοπόρα εκδήλωση, που συνδύασε τη χαρά του παιχνιδιού και τη διασκέδαση, με την προσφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, οι αθλητές και οι προπονητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ έγιναν μέρος της δράσης και το… χάρηκαν με την ψυχή τους!

Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας μας ξεναγήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εκδήλωσης και στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα, με τους αθλητές μας να διασκεδάζουν μην αφήνοντας… κανένα παιχνίδι παραπονεμένο! Έπαιξαν video games, το… γύρισαν για λίγο στο ποδόσφαιρο και από επίδοξοι μπασκετμπολίστες έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες κάνοντας “γκελάκια”, έπαιξαν το διαχρονικό ποδοσφαιράκι, κ.α., ενώ και οι προπονητές μας έγιναν για λίγο… παιδιά, παίρνοντας με τη σειρά τους μέρος σε μερικά απο τα παιχνίδια της εκδήλωσης!

“Ατραξιόν” της εκδήλωσης αποτέλεσε το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, όπου οι αθλητές και οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία της “γαλανόλευκης” και φυσικά φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2004, σαν άλλοι… πρωταθλητές Ευρώπης!

Τέλος, επισκέφθηκαν και τη βιτρίνα με τις φανέλες των ομάδων που στηρίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια της ELEVEN CAMPAIGN, όπου δέσποζε και η φανέλα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, δίπλα σε εκείνες των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας (Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, κ.α.), αλλά και των μεγαλύτερων Συλλόγων στον κόσμο, ενώ υπήρχαν και οι υπογεγραμμένες φανέλες του Πελέ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, της Εθνικής Ολλανδίας με τις υπογραφές των Γκούλιτ, Φαν Μπάστεν, Ράικαρντ, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για το Σωματείο μας, το οποίο μας γέμισε… καμάρι!