«Η ανακοίνωση του Κάδμου μας προσβάλει»

aris petroupolis-logoΑπάντηση στα όσα ανέφερε ο Κάδμος για το μεταξύ τους αγώνα έδωσε ο Άρης Πετρούπολης. Οι διοικούντες τον σύλλογο τονίζουν πως η επιτυχία τους ήταν δίκαιη κι όσα αναφέρονται από τον Κάδμο τούς προσβάλλουν.

Η ανακοίνωση:

«Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται όπως αυτό θέλει και θεωρεί δίκαιο τις ήττες του. Στη παρθενική μας παρουσία τη φετινή σεζόν στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο στόχος μας ήταν και είναι να ευχαριστηθούμε το «ταξίδι» και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Τώρα, αν αυτός ο στόχος φέρει και την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία ακόμη καλύτερα. Μέχρι τώρα έχουμε 5 ήττες. Στις 4 από αυτές η ομάδα ήταν όντως ανταγωνιστική και διεκδικούσε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά. Και στις 5 αυτές ήττες δώσαμε συγχαρητήρια στους αντίπαλους προπονητές και παίκτες για τη προσπάθειά τους και τη νίκη τους φυσικά.

Στη Θήβα λοιπόν η ομάδα μας έκανε υπερπροσπάθεια για να κρατήσει τη νίκη μέχρι τέλους, μια νίκη που δίκαια κατέκτησε έχοντας να αντιμετωπίσει ένα ισχυρό σωματείο με πολύ καλούς παίκτες και πολύ δυνατή έδρα, που όντως επηρέασε τη διαιτησία… Σίγουρα όμως δεν την επηρέασε υπέρ μας! Η ανακοίνωση του Κάδμου Θήβας θεωρούμε ότι προσβάλλει το σωματείο μας στην προσπάθεια που κάνει στο χώρο του μπάσκετ, προσβάλλει τους παίκτες , το προπονητικό μας επιτελείο και όλους όσους από τη θέση της διοίκησης ασχολούμαστε με την ομάδα».