Η ΕΕΑ εμπόδιο στα σχέδια Ηρακλή-Πανελληνίου

Ηταν μέσα Ιουλίου όταν ο Πανελλήνιος διέψευδε ότι υπήρξε ποτέ θέμα εξαγοράς του ΑΦΜ από τον Ηρακλή, λέγοντας μάλιστα με… στόμφο «τη μία μέρα μας στέλνουν στη Λάρισα, την άλλη στη Θεσσαλονίκη, να δούμε που αλλού θα μας στείλουν…».

Σήμερα, πάντως, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο σύλλογος των «ολυμπιονικών» προσπαθεί εδώ και καιρό να… «σταλεί» στη Θεσσαλονίκη! Οπως ανακοίνωσε και με σημερινή της ανακοίνωση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα του Πανελληνίου για μεταβίβαση μετοχών στον Γιάννη Κουζούνη, μέλος της ΚΑΕ Ηρακλής, διαψεύδοντας τα όσα έλεγαν πριν από ένα μήνα στην «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

Η ουσία της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της μη ύπαρξης «οικονομικής επάρκειας», κάτι βέβαια που δεν πρόκειται να διακόψει τις προσπάθειες του Πανελληνίου να βρει καταφύγιο αλλού, είτε Ηρακλής ονομάζεται αυτό, είτε ΑΕΚ.

Αλλωστε, όσο κρατεί η κόντρα του Ερασιτέχνη με τον Κυριακού, ο Πανελλήνιος δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην Κυψέλη, που στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν και το πιο απλό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά τη σημερινή της συνεδρίαση, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Απέρριψε το αίτημα της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. για μεταβίβαση μετοχών στον κ. Κουζούνη, διότι από το φάκελο που υπεβλήθη στην επιτροπή, προκύπτει ότι δεν έχει την απαραίτητη οικονομική επάρκεια».