Η νέα αγαπημένη του T.P.

Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έγινε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων και όλα τα φλας των φωτορεπόρτερ άστραψαν με το που εθεάθησαν στις εξέδρες του γηπέδου. Όταν επέστρεψαν στη Γαλλία δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί στο διαμέρισμα τους στη πόλη του Φωτός για το περιοδικό Paris Match, επιβεβαιώνοντας μ’ αυτό το τρόπο ένα δεσμό που είχαν καταφέρει να κρατήσουν κρυφό για περίπου οχτώ μήνες. Ο λόγος για τον Τόνι Πάρκερ και τη νέα του σύντροφο, στη μετά Εβα Λονγκόρια εποχή, Αξέλ.

Η μικροκαμωμένη Γαλλίδα είναι 30 χρονών, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και έχει ασχοληθεί με το ρεπορτάζ για την υγεία αλλά και τη μόδα. Στη θητεία της σε διάφορα γαλλικά σάιτ ωστόσο, έχει καλύψει και αθλητικά. Όχι μπάσκετ αλλά ποδόσφαιρο και τένις.

Εννοείται, όλα αυτά πριν γνωρίσει τον Γάλλο σούπερ σταρ μια που πλέον, έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Πριν από ένα σχεδόν μήνα, μετακόμισε μόνιμα στο Μανχάταν για να είναι πιο κοντά στον αγαπημένο της. Σιγά μην τον άφηνε! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, χώρισε από σχέση δέκα ετών για να βρίσκεται στο πλευρό του T.P.