shadow_basketballΦήμες θέλουν το 2ο εισιτήριο που οδηγεί στη Β’ εθνική να βρίσκεται κάπου στο… Μαρούσι. Αυτό “άκουσαν” οι “στρατηγοί” και είπαν να το ψάξουν στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα μαντάτα όμως έφτασαν και στα αυτιά της Νίκης, η οποία δεν σκοπεύει να αφήσει το κλειστό της έρμαιο να λεηλατηθεί χωρίς να παλέψει για το έπαθλο. Ένα βραβείο που αν και νωρίς ακόμα, μπορεί να οδηγήσει στο άμεσο μέλλον, τον κάτοχο του σε μεγαλύτερα σαλόνια.

Την ίδια ώρα (17:00) ένας άνθρωπος που μέχρι πρότινος τριγύριζε και αυτός από τα εν λόγο λημέρια θα κάνει ντεμπούτο μερικά χιλιόμετρα παραπέρα. Ο λόγος για το Μιχάλη Ραχωβίτσα ο οποίος στο πρώτο του ματς ως τεχνικός του Σπόρτιγκ καλείται να δώσει τη λύση για το γρίφο που θα χαρίσει στη νέα του ομάδα το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα επί της ΑΓΕΖ.

Τρόπους για πάρει το «διπλό» στην Κόρινθο ψάχνει και η Πεντέλη, η οποία σε μια από τις πιο δύσκολες εξόδους της καλείτε να αντιμετωπίσει και να φέρει εις πέρας το πληγωμένο θεριό Απόλλωνα. Τέντα και Γαλάτσι προετοιμάζονται να αλώσουν Εσπερος και Αγρίνιο αντίστοιχα με σκοπό βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν ασφαλές έδαφος. Τέλος, το πληγωμένο Κορωπί φιλοξενεί τη Μεσσήνη η οποία με νέο πρόσωπο στον πάγκο της (Παύλος Νώντας) δε θα έλεγε« όχι» σε παραπάνω απρόσμενους βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σπόρτιγκ- Ζάκυνθος (Σπόρτιγκ (Κ.Θ.), 13.30)
Απόλλων Αρχ. Κορίνθου-Πεντέλη (Κορίνθου, 17.00)
Νίκη Αμαρουσίου-Παπάγου (2ο Λ.Αμαρουσίου, 17.00)
Καλαμάτα 80-Έσπερος (Τέντα, 17.00)
Γαλάτσι-Αγρίνιο (Γαλατσίου, 17.00)
Κορωπί-Μεσσήνη (Κορωπίου, 17.00)