Η Euroins… κουνάει μαντήλι στον Πανιώνιο, αποσύροντας κάθε ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο!

Εντός παρκέ ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α1, όμως το “σαράκι” που συνεχίζει να “τρώει” τον ιστορικό σύλλογο δεν έχει “φύγει”. Τα χρέη των “κυανερύρθων” είναι αρκετά και το μέλλον της ομάδας έχει μπόλικα ερωτηματικά. Οι υπέρογκες οφειλές που “κουβαλά” ο Πανιώνιος είναι μάλιστα και ο βασικός λόγος που ο ιστορικός σύλλογος θα δει το μεγάλο χορηγό της ομάδας, την ασφαλιστική εταιρία Euroins να… κουνάει μαντήλι!!!

Ήδη όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του infobasket.gr ο μεγάλος ασφαλιστικός όμιλος θα αποσύρει το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για την εξαγορά του συλλόγου! Το colpo grosso που ήθελε να κάνει η Euroins, δίνοντας το “φιλί της ζωής” στον Πανιώνιο, δεν θα πάρει “σάρκα και οστά”. Και ο λόγος, δεν είναι άλλος από τα χρέη.

Οι ιθύνοντες την Euroins εξέτασαν λεπτομερώς τις προϋποθέσεις της κίνησης που είχαν κατά νου. Αλλά παρότι το brand Πανιώνιος στον μπασκετικό χάρτη είναι δυνατό, τα χρέη που “κουβαλά” αποτελούν τροχοπέδη σε πολλούς τομείς. Η αποχώρηση της Euroins μάλιστα δεν θα σταματήσει μόνο στο συγκεκριμένο σκέλος, αλλά θα έχει και συνέχεια…

Ο ασφαλιστικός όμιλος όπως λένε οι πληροφορίες του infobasket.gr δεν θα στηρίξει τον Πανιώνιο, ούτε στο χορηγικό του κομμάτι! Δηλαδή η Euroins δεν θα συγκαταλέγεται τη νέα περίοδο στους μεγάλους χορηγούς του Πανιωνίου, στερώντας δίχως αμφιβολία από τους “κυανέρυθρους” από έναν αρκετά δυνατό “συμπαίκτη”.

Δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η ασφαλιστική εταιρία δεν αποκλείεται να βρίσκεται στα… σαλόνια της Α1 ή και σε εκείνα της Α2 την επόμενη σεζόν! Η Euroins στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας που είχε με τον Πανιώνιο άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με τη συνέπειά της. Παράλληλα το αθλητικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει χορηγίες σε μεγάλους αθλητές (Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης παγκόσμιοι πρωταθλητές ποδηλασίας, Ελένη Λόη πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Taekwondo κ.α.), γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων του ελληνικού μπάσκετ.