Θα βραβεύσει το Γυφτονικολό, που ανακοίνωσε ότι σταματά το μπάσκετ ο Ερμής Σχηματαρίου

Με ήλιο και βροχές, με κρύα και ζέστες, άλλοτε σε ανοικτά κι άλλοτε σε κλειστά γήπεδα, παίζοντας σε πλαστικά δάπεδα, σε τοπικά πρωταθλήματα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες, ο Γιώργος Γυφτονικολός αποτέλεσε έναν παίκτη-πρότυπο για το μπάσκετ, δίνοντας το παράδειγμα σε πολλούς νεαρούς στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και γενικά της Στερεάς Ελλάδας. Μετά από 30 χρόνια, το… πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε, με τον παίκτη-κόσμημα να παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Να σταματήσει από την ενεργό δράση, όχι όμως και από το μπάσκετ, το οποίο θα συνεχίσει να «υπηρετεί» από άλλα πόστα.

Μία από τις ομάδες που «υπηρέτησε» ο Γυφτονικολός είναι κι ο Ερμής Σχηματαρίου, με τον σύλλογο να μην ξεχνά αυτή του την προσφορά. Και τώρα που πήρε τη μεγάλη απόφαση, ο Ερμής Σχηματαρίου έκανε γνωστό ότι θα τιμήσει τον παίκτη που επί 12 χρόνια φόρεσε τη φανέλα, ενώ τα δύο τελευταία προσφέρει στην ομάδα κι από το πόστο του προπονητή στις ακαδημίες.

«Το 1997, η τότε διοίκηση του συλλόγου παίρνει την απόφαση να επενδύσει σε ένα νέο παιδί δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εποχή. 24 χρόνια μετά εκείνο το παιδί αποφασίζει να βάλει τέλος σε μια καριέρα γεμάτη μπάσκετ !!!!
Στιγμές ανεξίτηλες από συναισθήματα με ατέλειωτες επιτυχίες στην πλάτη του..
Ένας αθλητής που η στερεά Ελλάδα θα μνημονεύει για πολλά χρόνια..
Σε αυτή την τόσο γεμάτη καριέρα είχαμε την τύχη να τον έχουμε περισσότερο δίπλα μας παρά απέναντι μας.
Έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου μας για 12 χρόνια και έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα !!!!
Έγινε μέρος της ιστορίας μας και εμείς κομμάτι από την δική του ..
Γιώργο συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχες και κυρίως για το ήθος σου στην μακρά καριέρα σου ως αθλητής ..
Η δική μας σχέση βέβαια συνεχίζει να γράφει πως διανύουμε το 14 έτος συνεργασίας, αφού φέτος διανύουμε την δεύτερη χρόνια που είσαι στο προπονητικό team των ακαδημιών.
Είμαστε περήφανοι αλλά και σίγουροι πως και από αυτό το πόστο θα καταφέρεις όλα όσα ονειρεύεσαι !!!
Η Διοίκηση του συλλόγου μας θα βραβεύσει τον ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΥΦΤΟΝΙΚΟΛΟΣ για την πολυετή του προσφορά τόσο στην ομάδα μας όσο και στον χώρο του μπάσκετ γενικότερα, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου.