Θετικά τα μηνύματα απ’ τον Ιωνικό Νικ.

Τα μηνύματα που έλαβε ο προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας Νίκος Καραγιάννης απ’ την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό με τον Κρόνο ήταν θετικά. Αλλά ο κόουτς των νικαιωτών γνωρίζει πως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να δει την ομάδα του στο επίπεδο που εκείνος έχει στο μυαλό του. Κόντρα στον Κρόνο έκανε αρκετές δοκιμές σε σχήματα και συστήματα, ενώ είδε και τους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του να σκοράρουν, αλλά και να ‘χουν τα – φυσιολογικά για την εποχή – σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.
Σ’ αυτό το τελευταίο αναμένεται να ρίξει ακόμη περισσότερο βάρος, προκειμένου να πετύχει την σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα του. Για το λόγο αυτό το… μενού του περιλαμβάνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Φιλαθλητικό – που αγωνίζεται στην Α2 – εκτός έδρας, την προσεχή Πέμπτη (12/9, στις 18:00) απ’ όπου ο έμπειρος προπονητής θα μπορεί να βγάλει ακόμη πιο πολλά συμπεράσματα.
Την προσεχή εβδομάδα εξάλλου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.