Θλίψη στο Ψυχικό στην είδηση του θανάτου του Reggie Chaney…

Ένα ακόμη μοιραίο «χτύπημα» δέχθηκε η Elite League, καθώς μετά το θάνατο του Ντόνοβαν Μάρσαλ, έγινε γνωστή και η είδηση της απώλειας του Ρέτζι Τσέινι. Ο 23χρονος άσος είχε συμφωνήσει με το Ψυχικό, με την ομάδα να ενημερώνεται για την τραγική είδηση του θανάτου του Αμερικανού άσου, δίχως ωστόσο να γνωρίζει περαιτέρω λεπτομέρειες για τα αίτια, καθώς αυτά αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, μετά από τις σχετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Ο Τσέινι την περασμένη σεζόν είχε αναδειχθεί κορυφαίος έκτος παίκτης της χρονιάς στο AAC, ενώ το 2021 είχε προκριθεί με το Χιούστον στο Final Four του NCAA, με το Ψυχικό να εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του τη θλίψη για την απώλεια του νεαρού αθλητή. «Η οικογένεια της Α.Ε Ψυχικού, με βαθιά οδύνη, ανακοινώνει ότι ο αθλητής Reggie Chaney ο οποίος θα γινόταν μέλος της ομάδας μας, απεβίωσε χθες βράδυ στην Αμερική, από άγνωστη έως τώρα αιτία, σε ηλικία μόλις 23 ετών.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε να βρούνε τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές στιγμές».