Κάκωση ο Ηλιάδης

Με μια σοβαρή απουσία θα παραταχθεί ο Ερμής στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λαγκαδά θα παραταχθεί χωρίς τον Σάββα Ηλιάδη καθώς υπέστη κάκωση στα πλευρά κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει για τουλάχιστον 20 ημέρες από κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο δεν ανέφερε τίποτα και έσφιξε τα δόντια για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Ο πόνος όμως  δεν υποχώρησε και ύστερα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, ήρθαν τα κακά νέα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Χρηστίδης με την ιδιότητα του ορθοπαιδικού τόνισε τα ακόλουθα: «Το πρόβλημα του Σάββα προϋπήρχε από τραυματισμό του από την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο η επιθυμία του να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθυστέρησε τη θεραπεία του. Θα προσπαθήσουμε να προλάβουμε το μεθεπόμενο παιχνίδι κόντρα στις Σέρρες. Ευτυχώς που μεσολαβεί η διακοπή του Πάσχα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι η διοίκηση του Ερμή είχε τη δυνατότητα να αναβάλλει το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό λόγω της συμμετοχής του Καμαριώτη με την Εθνική Εφήβων και της αναγκαστικής απουσίας του, δεν ζήτησε κάτι τέτοιο καθώς δεν επιθυμούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις προετοιμασίες του Πανελευσινιακού για τη φιέστα ανόδου ούτε φυσικά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την απουσία του Σάββα Ηλιάδη.