Κάλεσμα στον κόσμο από τη ΦΕΑ για το ντέρμπι με τη Ν. Ιωνία

fea_apollwnΗ αναμέτρηση με τη Ν. Ιωνία την προσεχή Κυριακή είναι ένας ακόμη τελικός για τη ΦΕΑ, που ψάχνει το απόλυτο (3/3) προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στη Γ΄ εθνική. Και σ΄ αυτή την προσπάθειά τους θέλουν τη στήριξη των οπαδών τους, τους οποίους και προτρέπουν να βρεθούν στο κλειστό στις 5 μ.μ. της Κυριακής 10/4. «Γεμίστε το γήπεδο, να πάρουμε τη νίκη», είναι το σύνθημα που στέλνουν ο αντιπρόεδρος της ΦΕΑ Θανάσης Κοσσύφης, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Αντώνης Λιναρίτης και τα μέλη Σπύρος Μπερδέσης, Μίλτος Φακίτσας, που μίλησαν στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου και τον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά.

«Να είμαστε όλοι εκεί!», δήλωσε ο Θανάσης Κοσσύφης και πρόσθεσε: «Μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι, τι είναι πραγματικά η ΦΕΑ. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, πιο δύσκολο απ’ ότι τα δύο προηγούμενα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, διότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει πολλά πράγματα με τη στήριξη των φιλάθλων της. Είναι μία συγκυρία που δύσκολα θα μας παρουσιαστεί ξανά και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Δεν νοείται το γήπεδο να μην είναι γεμάτο την Κυριακή. Η διοίκηση όλο το καλοκαίρι προσπάθησε για να παρουσιαστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα ζητάμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και η δύναμή μας από την παρουσία των φιλάθλων μας, θα είναι αυτή που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Λιναρίτης: «Η ομάδα μας τις προηγούμενες δύο Κυριακές κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έκανε δύο σπουδαίες νίκες. Το σπουδαιότερο παιχνίδι, μέχρι σήμερα, το δίνουμε στο γήπεδο μας την Κυριακή, με αντίπαλο τη γείτονα Νέα Ιωνία. Ζητάμε από το φίλαθλο κοινό της Νέας Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας, να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έκτος παίχτης, που θα οδηγήσει την ομάδα μας σε μια νέα επιτυχία, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία και την επόμενη χρονιά».
Ο Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία, στον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος. Απομένουν τρία δύσκολα παιχνίδια και βλέπουμε το καθένα ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε να συνεχίσουμε στις καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τους δύο βαθμούς. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι αυτό που κάναμε και στα τελευταία παιχνίδια. Θα παίξουμε για την νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο από τον κόσμο μας και εκτιμώ πως αυτό θα γίνει. Τους έχουμε ανάγκη όσο περισσότερο από κάθε άλλη φορά».
Από την πλευρά του, ο Μίλτος Φακίτσας είπε: «Η ομάδα μας παίζει την Κυριακή, στο γήπεδο μας, το ματς της χρονιάς. Ένα ματς ζωής και θανάτου, στο οποίο θα θέλαμε να προκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους της ΦΕΑ, να δώσουν βροντερό παρόν και να αποτελέσουν με την φωνή τους, τον έκτο παίκτη, βοηθώντας έτσι την ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία».