«Κάνουμε την υποχρέωσή μας» (vd)

Η εύκολη νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου διατήρησε αήττητο τον Φιλαθλητικό στη Βόρεια Ελλάδα και τον έφερε ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ο Τάκης Ζήβας και ο Κώστας Ντιφαντής μίλησαν μετά τη λήξη του αγώνα στο grbasket.gr, με τον προπονητή του Φιλαθλητικού να χαρακτηρίζει την άνοδο «υποχρέωση» και τον σέντερ των «ερυθρόλευκων» να τονίζει τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση…

«Εκτός από τη διάθεση που δείξαμε σε όλον τον αγώνα να παίξουμε άμυνα, βρέθηκαν κάποια παιδιά, ειδικά ο Βαρυπάτης, σε καλή μέρα, βάλαμε εύκολα σουτ, και πήγε το παιχνίδι εύκολα. Η ομάδα είχε εξ αρχής στόχο την άνοδο, ξέραμε τις δυνατότητές μας, ξέραμε τα ρόστερ και τις δυνατότητες των άλλων ομάδων. Νομίζω ότι απλά κάνουμε την υποχρέωσή μας» σχολίασε ο Τάκης Ζήβας.

Ο Κώστας Ντιφαντής είπε από τη μεριά του: «Δεν θεωρούμε κανένα παιχνίδι εύκολο, απλά προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρώτα να τρέξουμε, που είναι το ατού μας και μετά να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας. Κάνουμε πολύ δουλειά στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο παρκέ».

Πηγή: grbasket.gr