basketball_skyΈνα νέο αθλητικό θεσμό ετοιμάζεται φέτος στη Θεσσαλία καθώς για πρώτη φορά θα διοργανωθεί Σούπερ Καπ, στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες που προέρχονται από τη περιοχή και αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες της Β’ και Γ’ Εθνικής!

Οπως αναφέρει το KarditsaSportiva.gr, στο τουρνουά θα αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος έξι ομάδες και θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα μπάσκετ των τεσσάρων νομών της περιοχής. Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τις ομάδες των Τιτάνων Παλαμά, Φοίνικα Λάρισας και της νεοφώτιστης ΑΕΛ από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και του Α.Σ. Καρδίτσας, Μεταμόρφωσης Βόλου και του νεοφώτιστου Ερμή Αγιάς από τη Γ’ Εθνική.

Το μίνι πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει 5 αγώνες για κάθε ομάδα (με σύστημα να περιλαμβάνει αγώνες όλων με όλους) και προβλέπεται η διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων εκτός έδρας και δύο εντός για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, ενώ, εύλογα, τρεις αγώνες θα δώσουν στην έδρα τους οι σύλλογοι της Γ’ Εθνικής και δύο εκτός έδρας, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο θεσμό και αύξηση του ανταγωνισμού και θεάματος.