Και τα προβλήματα συνεχίζονται

Η Νίκη Βόλου δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει μέχρι σήμερα νίκη αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Γιώργο Ζαφειρούδη, αφού οι απουσίες εν όψει Νέας Κηφισιάς  εμποδίζουν την ομάδα να κάνει την προετοιμασία της…

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μυστηλιάδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο πέλμα με το χρόνο απουσίας του να υπολογίζεται σε 15 μέρες, ενώ και Παναγιώτης Παπούλιας κάνει εξετάσεις καθώς έχει βρεθεί μία κύστη. Τέλος, από αύριο θα μπει στις προπονήσεις ο Γιώργος Μαυρογιάννης.

Οσον αναφορά τον αγώνα με την Νέα Κηφισιά (3/11) στον Βόλου γνωρίζουν καλά τη σημασία του: « Για εμάς μόνο ένα ευχάριστο παιχνίδι μπορεί να είναι, καθώς θα παίξουμε με μία ομάδα που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1. Μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά για το επερχόμενο ματς ο Γιώργος Ζαφειρούδης σχολιάζοντας στη συνέχεια: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι στόχος μας είναι η παραμονή. Αυτό που μας δυσκολεύει είναι η απειρία που έχουμε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαχειριστούμε την έλλειψη χαμόγελου».