Κακλαμάνος: «Κανένας αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί »

kaklamananos-koroivosΟ δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Α2 βρίσκει τον Κόροιβο στην έδρα του να υποδέχεται στο κλειστό της Αμαλιάδας τον Ερμή Λαγκαδά. Ο “μπόμπερ” των Ηλείων, Νίκος Κακλαμάνος, δήλωσε για το παιχνίδι:

«Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με τον Ερμή Λαγκαδά. Η θέση του στη βαθμολογία δεν είναι αντιπροσωπευτική καθώς έχει χάσει πολλά παιχνίδια στο… πόντο. Με την έλευση του κυρίου Καμαράκη δείχνει ακόμα πιο επικίνδυνη ομάδα γι αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ώστε να είμαστε κοντά στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν.
Κανένας αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε όποιες δυσκολίες βρούμε στο δρόμο μας… Σε δύσκολες εποχές για το μπάσκετ οι προπονητές και η διοίκηση βρίσκονται κοντά μας και μας προσφέρουν ό,τι είναι δυνατό για να κάνουμε τη δουλεία μας όσο καλύτερα γίνεται, γι’ αυτό κ εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε χαρά στο σύλλογο, σε αυτούς που τον διοικούν αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του νομού Ηλείας… Όλοι μαζί θα πρέπει να πορευτούμε ώστε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».