Κακλαμάνος: «Κανένα παιχνίδι φέτος δεν θα είναι εύκολο»

kaklamanos-koroivosΛίγες ώρες απομένουν για να ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Κόροιβο και το Λαύριο.Ο Νίκος Κακλαμάνος, έδωσε το στίγμα του για το σημερινό ματς, ενώ σχολίασε παράλληλα και το “διπλό”στις Σέρρες.

“Τέλος καλό, όλα καλά… Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ και με πολλή ενέργεια! Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα και θεωρώ πως κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας πάνω στο παρκέ, με αποτέλεσμα να έρθει η πολυπόθητη νίκη”, τόνισε σχετικά με το απερχόμενο ματς των Σερρών για να συνεχίσει:
“Αυτό που κάνουμε σαν ομάδα είναι να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και να μην υποτιμάμε κανέναν, γιατί αλλιώς μπορεί να το πληρώσεις με μια ήττα! Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι με αντίπαλο το Λαύριο. Πρόκειται για μια δουλεμένη ομάδα, με κορμό παικτών πολλών χρόνων, γεγονός που αποτελεί το πλεονέκτημά τους ειδικά τώρα στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου κάποιες ομάδες ψάχνουν ακόμα να βρουν τη χημεία τους”.
Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Κόροιβος για να νικήσει στο Λαύριο ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε έναν μεγάλο τελικό, γιατί κανένα παιχνίδι φέτος δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ ότι αν θέλεις να φτάσεις σαν ομάδα ψηλά, θα πρέπει να κοιτάς όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά και να τα αντιμετωπίζεις κυνικά σαν τελικούς, ώστε να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε! Ελπίζω ο κόσμος να γίνει ο εκτός παίκτης δίπλα μας, γιατί μόνο με αυτόν μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής του πρωταθλήματος”, ήταν τα λόγια του πρώτου σκόρερ του Κοροίβου.