Κακλαμάνος: «Πεισμώσαμε απέναντι στην… αήττητη ΑΕΚ»

kaklamananos-koroivosΓια τη νίκη του Κόροιβου απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, Νίκος Κακλαμάνος, τονίζοντας πως η ομάδα του βρισκόταν σε οριακό σημείο και έβγαλε την απαιτούμενη ενέργεια πάνω στο παρκέ για να κάμψει την αντίσταση της “Ένωσης”…

«Όλη την εβδομάδα νιώθαμε ότι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, γιατί ένα ενδεχόμενο ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ θα μας άφηνε πίσω στη βαθμολογία. Πεισμώσαμε βρίσκοντας κίνητρο στο να νικήσουμε την αήττητη ΑΕΚ. Ετοιμαστήκαμε. Ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες που μας έδωσαν οι προπονητές μας, κρατήσαμε τα ατού της ΑΕΚ πολύ χαμηλά στο σκορ και αυτό που έκανε σήμερα η ομάδα ήταν να βγάλει πάρα πολλή ενέργεια, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μου και στη διοίκηση που μας στηρίζει, παρότι έχουμε κάνει κάποια ατυχή αποτελέσματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σήμερα και από τις δύο μεριές. Και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, που είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως».