ethniki-2014Η Εθνική σε λίγες ώρες δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ισπανία κόντρα στη Σενεγάλη και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έσπευσαν να ευχηθούν στην επίσημη αγαπημένη.

Νίκη Αμαρουσίου

«Η Νίκη Αμαρουσίου εύχεται ολόψυχα στην Εθνική Ελλάδος Καλή Επιτυχία στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9)!

Έχουμε πίστη ότι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων θα μας κάνει ξανά υπερήφανους και θα μας χαρίσει ακόμη μία μεγάλη διάκριση κρατώντας τη σημαία μας ψηλά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!»

Αρκαδικός

«Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού εύχονται καλή επιτυχία στην Εθνική ανδρών που ξεκινάει σήμερα την μεγάλη της προσπάθεια για διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Είμαστε σίγουροι ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα της πρεμιέρας με την Σενεγάλη, προκειμένου να διατηρηθεί το άθλημα στις υψηλές θέσεις κάνοντας μας όλους περήφανους για μία ακόμα φορά.

Καλή Επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα!»

Φιλαθλητικός

«Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο.Α ΖΩΓΡΑΦΟΥ,  εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική μας Ομάδα ετοιμάζεται για μία νέα διάκριση και  για ακόμα μια φορά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των φιλάθλων της  και στο τέλος θα μας κάνει περήφανους.

Για τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ Ο.Α ΖΩΓΡΑΦΟΥ, η συμμετοχή της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εκεί θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ένα δικό μας παιδί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠO.

Καλή Επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές και ιδιαίτερα στον ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ»

Αγία Παρασκευή

«Σε λίγες ώρες η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τη Σενεγάλη (στις 21:00, ώρα Ελλάδας). Είναι μπροστά σε άλλη μια πρόκληση, μπροστά σε άλλη μια ευκαιρία για να δείξει σε όλον τον κόσμο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει τη δική του “σχολή”, παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλοι της Αγίας Παρασκευής είναι δίπλα στην “επίσημη αγαπημένη”, ενώνουν τις φωνές τους με τις φωνές όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Ελλάς ολέ, ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ…».