Καλή επιτυχία στον Καλαμάτα BC από τον Σπαρτιατικό

kalamata bcΟ Σπαρτιατικός μπορεί να μην κατάφερε να παραμείνει στη Γ΄ εθνική και να πήρε το… δρόμο για τα τοπικά πρωταθλήματα, με τους διοικούντες του πάντως να φροντίζουν να στείλουν τις ευχές τους στην ομάδα που θα καλύψει το κενό που άφησε ο σύλλογός τους. Έτσι ο Σπαρτιατικός λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από την Καλαμάτα BC, που συνάμα έδωσε στο μεσσηνιακό σύλλογο και το εισιτήριο για τη Γ΄ εθνική με ανακοίνωσή του, ευχήθηκε καλή πορεία και όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ενώ παράλληλα συγχαίρει και τον φιναλίστ των play off του πρωταθλήματος Δρομέα Τρίπολης για την προσπάθειά του.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας BC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδό της στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Της ευχόμαστε καλή πορεία και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Σε αυτή την αμφίρροπη σειρά των τελικών η ομάδα της Καλαμάτας BC κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και να δώσει μεγάλη ώθηση και ενδιαφέρον στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και χρόνια τώρα υπηρετούμε.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα των Δρομέων Τρίπολης για το πάθος και την δυναμική της. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή.
ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΣ”, αναφέρει η ανακοίνωση του Σπαρτιατικού.