“Καμπάνες” για Ρωμοσιό και Μυστιλόγλου

feaΜε τρεις και τέσσερις αγωνιστικές αντίστοιχα τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τους Κώστα Ρωμοσιό και Χάρη Μυστιλόγλου.

Οι δύο παίκτες της ΦΕΑ οκτώ λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕ Πεντέλης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πρώτο διαιτητή Καλογερόπουλο για φάουλ του πρώτου στον Αποστολόπουλο των φιλοξενούμενων, ο οποίος τους χρέωσε με τρεις τεχνικές ποινές, (δύο στον πρώτο και μία στον δεύτερο), αποβολές εκατέρωθεν και πήρε το δελτίο του Ρωμοσιού.

Ως εκ τούτου, ο αρχηγός των «κυανόλευκων» θα απουσιάζει από τους αγώνες με Σπαρτιατικό (εκτός), ΚΑΟΚ (εκτός) και Ακράτα (εντός), ενώ ο έμπειρος σέντερ θα απουσιάσει κι από το παιχνίδι με τον Πόλις στην Καλλιθέα στις 28 Φεβρουαρίου.

Τα προβλήματα εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Σπαρτιατικό εκτός έδρας δεν λείπουν για τον Κυριάκο Κοσμίδη. Ο νεαρός τεχνικός της ΦΕΑ πέραν των δύο προαναφερθέντων και της γνωστής απουσίας του τραυματία Γιάννη Κρητικού, δεν φαίνεται να υπολογίζει τους Κώστα Μπασέα και Γιώργο Σταμάτη για ξεχωριστούς λόγους τον καθένα.

Η νίκη στον αγώνα της πρωτεύουσας του νομού Λακωνίας είναι μονόδρομος για τη ΦΕΑ δεδομένου πως το συγκρότημα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και αρχίζει να νιώθει βαθμολογικό ζόρισμα, αφού βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα του Αργύρη Τσώνη βρίσκεται στην τελευταία θέση (14ος) με δύο βαθμούς λιγότερους (17).

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ΦΕΑ είχε επικρατήσει εύκολα με το ευρύ σκορ 87-57. Τους πόντους της αθηναϊκής ομάδας είχαν πετύχει: Τσίτος 3 (1), Ρωμοσιός 6, Στεφανής 3, Βλασσόπουλος 8 (1), Γόντικας 7 (1), Νίκολλι 9 (3), Κρητικός 10 (2), Μπασέας 8, Μπούσι 10 (3), Διαμαντόπουλος 9 (2), Μυστίλογλου 6, Νιφόρας 8.

Χαλάρωσαν με ποτάκι

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και την ευκαιρία να χαλαρώσουν όλοι μαζί, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα τους με τον Σπαρτιατικό στο Δ.Γ. Σπάρτης (7/2, 5:00μ.μ.) για τη 16η αγωνιστική είχαν την Παρασκευή το βράδυ, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΦΕΑ.

Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας όπου απόλαυσαν το ποτό τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη για τα γενέθλιά του. 

Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας όπου απόλαυσαν το ποτό τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη για τα γενέθλιά του. Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του μέλους της διοίκησης Σπύρου Μπερδέση.