Μετ’ εμποδίων στη Ρόδο ο Ηρακλής

Η κακή οικονομική κατάσταση του Ηρακλή καθιστά προβληματική ακόμα και τη… μετάβαση στη Ρόδο. Το ταξίδι στο νησί των Ιπποτών ήταν ο λόγος που ο «γηραιός» έδωσε μορφή… εράνου στο φιλικό που έπαιξε το απόγευμα της Πέμπτης με ένα κλιμάκιο της Εθνικής εφήβων, αφού τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα ούτε για τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή στη Ρόδο!

«Η παρουσία όλων είναι αναγκαία με μοναδικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση του τμήματος για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στη Ρόδο» έγραφε η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Ηρακλή, συγκινώντας πάντως ελάχιστους φίλους της ομάδας.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους λιγοστούς θεατές που παρέστησαν στο Ιβανώφειο δεν είναι φυσικά αρκετό για να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης στη Ρόδο, ωστόσο το ΔΣ αναμένεται να καλύψει το υπόλοιπο ποσό και να γίνει κανονικά το ταξίδι (έχει κλείσει εισιτήρια για την πτήση των 11 το πρωί του Σαββάτου), έστω και με… περιορισμένο αριθμό αθλητών.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Τάσος Τραϊανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο, έπαιξε κανονικά στο χθεσινό φιλικό ωστόσο λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου γύρισε τον αστράγαλο και δεν συνέχισε. Πάντως, ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ του «γηραιού» δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.