ΚΑΠ: «Ανεπιθύμητος ο διαιτητής ακόμη και για τα παιδικό-εφηβικά μας»!

Για δικαίωση ως προς το αίτημα εξαίρεσης του διαιτητή Ηλία Χρηστίδη κάνουν λόγο στην Αγία Παρασκευή. Στην ΚΑΠ τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι οι φίλοι του μπάσκετ θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από video που θα αναρτήσουν πώς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στο ματς με τους “στρατηγούς”.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι περιμένουν τις αποφάσεις του παρατηρητή που υπήρχε στο ματς και ζητούν για μία ακόμη φορά την εξαίρεση του Χρηστίδη από τα παιχνίδια του συλλόγου. Όχι μάλιστα μόνο της αντρικής ομάδας, αλλά ακόμη και για τα ματς που θα δώσουν τα παιδικό-εφηβικά τμήματα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΠ αναφέρει:

«Η Κ.Α.Π. δικαιώνεται για το αίτημα εξαίρεσης του διαιτητή Χρηστίδη Ηλία που υπέβαλε στην Κ.Ε.Δ. από 31/10/2016 μετά τον αγώνα Κ.Α.Π.-Α.Ε.Ν.Κ. αλλά και για τις σοβαρές επιφυλάξεις που εξέφρασε για τον εκ νέου ορισμό του στον αγώνα Κ.Α.Π. – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!! Το πώς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα από 68-62 σε 85-91 στο τελευταίο δεκάλεπτο θα έχει την ευκαιρία το φίλαθλο μπασκετικό κοινό να το διαπιστώσει στο video που θα αναρτηθεί. Είναι τόσο χονδροειδή τα λάθη που δεν αφήνουν αμφιβολία αν είναι «συνηθισμένα διαιτητικά λάθη» και «συμπτώσεις» ή αν υπάρχει πρόθεση και εμπάθεια σε βάρος της ομάδας μας.
Δυστυχώς για τον ίδιο είχαμε ζητήσει παρατηρητή, αίτημα εις το οποίο η Κ.Ε.Δ. ανταποκρίθηκε με τοποθέτηση προσώπου έμπειρου και υψηλού κύρους. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις της με βάση την έκθεση του παρατηρητή και προσδοκούμε την παραδειγματική τιμωρία του.
Είναι αυτονόητο πλέον ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανεπιθύμητος να διαιτητεύει αγώνες του σωματείου μας (συμπεριλαμβανομένων και των παιδικο-εφηβικών) και ζητούμε εκ νέου και εμφατικά από την Κ.Ε.Δ. και την ΕΣΚΑ την εξαίρεσή του.
Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα εις βάρος του Σωματείου μας από όπου και αν προέρχονται, μεθοδευμένα ή μη.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Γ. Οικονόμου
Ο Γεν. Γραμματέας Γ. Μπάρτζης»