Καρέ ανανεώσεων στο Λεύκιππο

Ο νταμπλούχος ΕΚΑΣΑΜΑΘ Λεύκιππος ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στη Γ’ εθνική. Στόχος των διοικούντων είναι ο σύλλογος να παρουσιαστεί αξιόμαχος στην άγνωστη γι’ αυτούς κατηγορία και για να το πετύχει θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το ντάμπλ. Έτσι προχώρησε σε καρέ ανανεώσεων παικτών που είχαν σημαντικό ρόλο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι Φραντζέσκος Χρήστου, Γιώργος Παλλάκης, Φώτης Νταβουλτζόπουλος και Δημήτρης Στεργίου είναι οι τέσσερις που θα φορούν τη φανέλα του Λεύκιππου και στη Γ’ εθνική, ενώ η διοίκηση είχε προχωρήσει λίγες ώρες νωρίτερα στην ανάθεση στους Κοκκινόπουλο και Ρετζέπη και του παιδικού τμήματος του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η οικογένεια του Λεύκιππου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Φραντζέσκο Χρήστου, Γιώργο Παλλάκη, Φώτη Νταβουλτζόπουλο και Δημήτρη Στεργίου.

Η διοίκηση εκτιμά την προσφορά τους στον Σύλλογο και θεωρεί ότι και φέτος θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής”.

.
Διαβάστε ακόμη…