Καραγιάννης: «Νομίζω είμαστε με το ένα πόδι στη Β΄ εθνική.»

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Μίλωνας καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής και του Ικαρου Καλλιθέας κάνοντας το 9 στα 9 στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ εθνικής, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Καραγιάννης, στάθηκε στην άμυνα δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Κάναμε εξαιρετική δουλειά για 30 λεπτά στην άμυνα. Νομίζω είμαστε με το ένα πόδι στη Β΄εθνική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν, είναι πάρα πολύ σοβαροί. Εχουμε καταφέρει να κάνουμε την ομάδα χάρη σε αυτούς, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση, την οποία έχουμε δίπλα μας. Θέλουμε ο Μίλωνας να έχει επόμενη ημέρα, η οποία να είναι στη Β΄ εθνική με μία αξιόλογη ομάδα…».

Από τη δική του πλευρά, ο Νίκος Κόκκαλης, δήλωσε. «Ηταν το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα. Η νίκη αυτή κατά πολύ μεγάλο ποσοστό μας έδωσε την κατηγορία. Ημασταν πολύ σοβαροί από την αρχή, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, όπως για όλα τα παιχνίδια, αλλά ειδικά εδώ δεν μας έφυγε καθόλου το μυαλό μας και το δείξαμε με τη διαφορά και με το πόσο καλά παίξαμε καθ΄όλη τη διάρκεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Θα ακουστεί κλισέ αλλά όλη τη χρονιά αυτοί μαζί με τους προπονητές και το σταφ και προφανώς η διοίκηση είναι οι πρωταγωνιστές.

Τέλος, ο Σπύρος Μοτσενίγκος ανέφερε μεταξύ άλλων. «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ικάρου. Ηταν ένα παιχνίδι που είχαμε βάλει στόχο, ήταν ένας τελικός. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό καθαρίζουμε την άνοδο, το οποίο είναι βασικός στόχος. Παίξαμε πάνω στο πλάνο μας, πιέσαμε στην άμυνα, τρέξαμε στο γήπεδο και “καθαρίσαμε” τη νίκη…».

Δείτε όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.