Καρυστινός: «Έχω δεθεί με την ομάδα του Εθνικού και θα δώσω το 100% και τη νέα σεζόν»…

Η αγωνιστική σταθερότητα που έδειξε στον… μαραθώνιο της Β’ εθνικής, οδήγησε τη διοίκηση του Εθνικού να του «εμπιστευτεί» για μία ακόμη σεζόν τη φανέλα της ομάδας! Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρυστινό, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα «μπλε» του Εθνικού, με τον σύλλογο ν’ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και τον παίκτη ν’ αποκαλύπτει ότι «… μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα και θέλω και τη νέα σεζόν να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καρυστινό. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν από τα πολυτιμότερα γρανάζια της ομάδας μας τη φετινή σεζόν και θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν ένα από τα μεγάλα «όπλα» στη φαρέτρα του κόουτς Χούμπαυλη.
Ο Δημήτρης Καρυστινός εντάχθηκε στον Εθνικό το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας μας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο Δημήτρης σε κάθε παιχνίδι έκανε κατάθεση ψυχής και ακόμη και όταν ήταν τραυματίας δήλωνε «παρών» και έπαιζε με ένα… πόδι, ώστε να βοηθήσει τον Εθνικό.
Ο Δημήτρης Καρυστινός δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ την επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού και τον κόουτς Χούμπαυλη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα παραμείνω, καθώς μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα και θέλω και τη νέα σεζόν να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.
Όπως και φέτος έτσι και τη νέα χρονιά θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μαζί θα τα δίνουμε όλα στο παρκέ έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή μπασκετική σεζόν».