Κασαπίδης τελικά στο «τιμόνι» του Μαρμαρά!

Kasapidis-Thanasis-proponitis basketballΈνα καλοκαίρι γεμάτο απρόσμενα ευχάριστες ανατροπές όπως η άνοδος στη Γ΄ Εθνική, το ακολούθησε ένα επίσης ιδιαίτερο φθινόπωρο στο οποίο οι αλλαγές δεν λένε να σταματήσουν με πιο πρόσφατη την συμφωνία με τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη ο οποίος διαδέχτηκε τον Χρήστο Νίκου στη τεχνική ηγεσία του Μαρμαρά.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκιδικής θα χρειαστεί να περιμένει μια εβδομάδα παραπάνω για να κάνει ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα αλλά αυτό θα δώσει σε παίκτες και προπονητή την ευκαιρία να δουλέψουν λίγο περισσότερο στα συστήματα τους αφού η ομάδα δημιουργήθηκε ουσιαστικά μέσα στον Σεπτέμβρη και ο χρόνος μόνο σύμμαχος μπορεί να θεωρηθεί. Το γεγονός ότι, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, χρόνος πολύς δεν υπήρχε ενώ το χρήμα ήταν ακόμη λιγότερο ελέω κρίσης και η απόσταση από το μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης αρκετά μεγάλη είχαν ως συνέπεια οι επιλογές να μην είναι πολλές για τους ανθρώπους του Μαρμαρά.
Όμως παρόλαυτα η λύση βρέθηκε με παιδιά από τη περιοχή και άλλα επτά παιδιά που συμφώνησαν από τα μέσα του Σεπτέμβρη μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας με πιο πρόσφατες τις περιπτώσεις των Αχιλλέα Λέλουδα και Νίκο Σκουφό.

Άγχος δεν υπάρχει κανένα και ο στόχος όπως τονίζουν στο σωματείο είναι απλώς να παρουσιαστούνε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούνε, κυρίως απέναντι στις ομάδες που θα παλέψουν για τη παραμονή γνωρίζοντας ότι η χρονιά φαίνεται δύσκολη πολύ… Βέβαια από την άλλη πλευρά, όταν η πίεση των απαιτήσεων και προσδοκιών μεγάλων δηλώνει μόνιμα απούσα… όλα μπορούν να συμβούν και μια μεγάλη προσπάθεια να φέρει απρόσμενα θετικούς «καρπούς».