Καστρίτης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

kastritisΜετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Καβάλα, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις για τον αγώνα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του, πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Να συγχαρούμε την Καβάλα για τη δίκαιη νίκη της. Γνωρίζαμε εξαρχής το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα με το πολύ μεγάλο κίνητρο του πρωταθλητισμού στο παιχνίδι της. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Παρουσιαστήκαμε εμφανώς επηρεασμένοι από τα προβλήματα μας, αφού οι Κοψαύτης και Γιαννουλάκος σήκωσαν πυρετό παραμονές του αγώνα στο ξενοδοχείο, αγωνιζόμενοι ασθενείς και εξαντλημένοι, ενώ κάτω από αυτές τις συνθήκες μας κόστισε πολύ περισσότερο και η απουσία του Μαγιντόμπε.

Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες για την εμφάνισή μας, αντίθετα οφείλουμε να δίνουμε το 100% και να είμαστε μαχητικοί και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι μας και να μην επαναλάβουμε εμφάνιση σαν του Σαββάτου».