Καταγγελία για φθορές σε αυτοκίνητο παίκτη από φιλάθλους του Ηρακλή

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Αίαντας, προέβη σε καταγγελία στην οποία αναφέρει πως φίλαθλοι του Ηρακλή προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητο αθλητή του συλλόγου. 

Ζημιά, η οποία όπως αναφέρουν το κόστος αγγίζει τα 3000 ευρώ, ενώ ακόμη γνωστοποίησαν ότι ζήτησαν από τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Θέο την αποκατάστασή τους, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας-Έκκληση του Α.Π.Σ. AIANTA EYOΣMOY για πρόκληση φθορών σε αυτοκίνητο αθλητή της ομάδας μας από φιλάθλους του Ηρακλή.
Στις 15 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής-Αίας Ευόσμου και προφανώς κυριευμένοι από αγανάκτηση λόγω του τελικού αποτελέσματος, μερίδα φιλάθλων του Ηρακλή προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητο αθλητή μας, με το κόστος να εκτιμάται περίπου στις 3.000 ευρώ.

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης και χωρίς την διάθεση περαιτέρω έκτασης του συμβάντος κάναμε έκκληση στον πρόεδρο του Ηρακλή κύριο Θέο για αποκατάσταση των ζημιών. Παρ’ όλα αυτά, εισπράξαμε την άρνηση του.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και με πρωταρχικό στόχο την μελλοντική ασφάλεια των παικτών μας, την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών, αλλά και την δραστική εξάλειψη τους από την ομοσπονδία και την πολιτεία, προχωράμε στην κοινοποίηση του συμβάντος, που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό.

Ο σύλλογος του Αίαντα Ευόσμου προάγει, όπως άλλωστε μαρτυρεί και το όνομά του, τον πολιτισμό και το ίδιο πράττει και ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλή από την αρχή της ιδρύσεως του. Το μόνο που απομένει είναι να απομονώσουμε και να περιθωριοποιήσουμε όσους αμαυρώνουν το άθλημα που τόσο αγαπάμε, από όπου και αν προέρχονται και να επιδεικνύεται θετική διάθεση για εξεύρεση λύσεων από όλες τις πλευρές.
Μετά τιμής,
Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης».