“Καταδικαστέο το συμβάν. Ουδείς επικροτεί τέτοιες ενέργειες”, τονίζει ο πρόεδρος της Ν. Ιωνίας

fea_nea ionia_epeisodia_astynomia“Δυστυχώς ενέργειες σαν κι αυτές που συνέβησαν σήμερα δεν τιμούν κανέναν. Πολύ δε περισσότερο τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους ανθρώπους του μπάσκετ”, σχολίασε στο infobasket.gr ο πρόεδρος της Ν. Ιωνίας Γιώργος Γλύκας, ο οποίος μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο, αλλά ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα όσα συνέβησαν. “Υπήρχε από την αρχή του αγώνα μία επιθετική στάση στάση από την πλευρά του γενικού αρχηγού της ΦΕΑ και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του προπονητή μας, αλλά και του εφόρου μας του κ. Φαναριώτη προς τους διαιτητές, εκείνοι δεν έδειξαν να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα και δεν έδωσαν κάποια βάση. Η κατάσταση δεν εξομαλύνθηκε και δυστυχώς με το τέλος του ματς, οι προκλήσεις μετετράπησαν σε νέες ύβρεις και προστριβές. Οι παίκτες της Ν. Ιωνίας προσπάθησαν ν΄ απομακρύνουν τους δύο άντρες που ήταν εμφανές ότι θα έρχονταν στα χέρια, αλλά τελικώς αυτό δεν επιτεύχθη, με συνέπεια να υπάρξει το συμβάν. Από εκεί και πέρα και οι δύο έχουν ανταλλάξει μυνήσεις και πλέον βρίσκονται στη διαδικασία του αυτοφώρου”.

Ο πρόεδρος της Ν. Ιωνίας, βέβαια δεν έκρυψε την απορία του για τη στάση – κυρίως – του γενικού αρχηγού της ΦΕΑ, δεδομένου ότι όπως επεσήμανε οι δύο σύλλογοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. “Στις ακαδημίες και στις μικρές ομάδες οι σχέσεις των σωματείων είναι κάτι παραπάνω από στενές, με συνεχείς φιλικούς αγώνες μεταξύ τους. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είχαν υπάρξει κάποιες προστριβές, αλλά τα πάντα έληξαν εντός του γηπέδου και σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε σε τέτοια θλιβερά για τα σωματεία επίπεδα”, τόνισε ο Γιώργος Γλύκας.
Κατέληξε μάλιστα καταδικάζοντας τα επεισόδια, δίχως να δίνει μάλιστα ελαφρυντικά σε κανέναν εκ των δύο εμπλεκομένων. “Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Θα έπρεπε να είναι κανείς τρελός για να τα επικροτήσει. Εμείς είμαστε της άποψης ότι όλα λύνονται μέσα στο γήπεδο και τίποτε έξω από αυτό”…