Κεκλεισμένων των θυρών λέει η ΕΟΚ για τα ματς των ομάδων από Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο!

Στο… κενό έπεσε το αίτημα του Απόλλωνα Πάτρας προς την ΕΟΚ για αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς πέντε παίκτες της ομάδας έχουν υψηλό πυρετό. Κι αυτό διότι η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις των ομάδων που προέρχονται από τις περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Ζακύνθου θα διεξαχθούν κανονικά, με μόνη προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες!

«Οι εκτός έδρας αγώνες των ομάδων από Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθο που είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου για τα εθνικά πρωταθλήματα, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όπως έχει ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ. Μία απάντηση, πάντως που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «μελανόλευκους» καθώς θεωρούν ότι δεν τηρούνται ίσες αποστάσεις μεταξύ των σωματείων και πολύ περισσότερο δεν δίνεται η δέουσα βαρύτητα στο ζήτημα που έχει προκύψει για τον πατρινό σύλλογο.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας δεν είναι η μόνη που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς στην ίδια… μοίρα μπαίνουν και τα παιχνίδια του Χαλανδρίου με τον Γλαύκο και της Κορίνθου με την Ακράτα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.