Κιτσούλης: «Θα τα δώσουμε όλα με τον Κόροιβο»

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Βασίλης Κιτσούλης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι καθώς βοήθησε τον ΟΦΗ να επικρατήσει του Ερμή Λαγκαδά παίρνοντας σημαντική βαθμολογικά «ανάσα». Ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε στον  Athletic Radio 104,2 σχολιάζοντας τη σπουδαιότητα της νίκης, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα αλλά και τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με καλούς και έμπειρους παίκτες. Όμως, εμείς είμαστε σε μια ανοδική πορεία, άσχετα με το παιχνίδι με τη Δόξα όπου χάθηκε λόγω της κόπωσης αφού δεν μαζευόμαστε ούτε για προπόνηση! Είμαι στα 29 και πρώτη φορά στη ζωή μου είδα να μαζεύονται τόσες πολλές ατυχίες. Όμως με τον Κόροιβο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να ανασάνουμε ακόμα περισσότερο».

Για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ήταν το σύνολο των προβλημάτων. Οι τραυματισμοί, το πρόγραμμα στα πρώτα παιχνίδια και επηρεαζόμαστε αρκετά όταν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και λείπουν 2 και 3 παίκτες. Όταν λιγοστεύουν οι παίκτες και παίζει ρόλο η κούραση τότε κάπως επηρεαζόμαστε και εμείς».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ: «Κάποια στιγμή η ομάδα θα μπορέσει να δει τα πράγματα και με άλλο μάτι. Όταν παίζουμε συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο και έχουμε πίεση τότε δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Εφόσον ηρεμήσαμε και είμαστε πιο πλήρεις παίζουμε καλύτερα και με ψυχολογία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη και μας στηρίζει στα δύσκολα. Όταν πηγαίνουμε στο 1-8, στο 2-9 τότε απογοητεύεται και εκείνος. Δεν τους αδικώ γιατί και εγώ είμαι οπαδός και έτσι σκέφτομαι. Όμως, τους αξίζει ένα μπράβο γιατί στα δύσκολα είναι στο πλευρό μας».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του ΟΦΗ: «Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προβλήματα που υπάρχουν. Όμως, στον ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και κάνουν την μεγαλύτερη προσπάθεια για να μην μας λείπει τίποτα. Αξίζουν ένα μπράβο οι άνθρωποι που είναι στον ΟΦΗ γιατί κάνουν τεράστια προσπάθεια για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με εμάς».

Για το αν το μετάνιωσε που ήρθε στον ΟΦΗ: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στον ΟΦΗ. Ίσα – ίσα που είμαι χαρούμενος γιατί αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ που εκπροσωπεί ένα νομό και μια ολόκληρη Κρήτη. Πιστεύω ότι θα σώσουμε την ομάδα και θα τα καταφέρουμ».