Κοντογιάννης: «Απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση…»

kontogiannis_vasilis_koropi-nikiΈπειτα από δύο αγωνιστικές μακριά από το “σπίτι” της, η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει στο κλειστό της Κοκκινιάς, όπου και θα φιλοξενήσει την Κυριακή (2/2) στον ιστορικό -και σκληροτράχηλο-Σπόρτιγκ, επιδιώκοντας να διευρύνει το αήττητο των πέντε διαδοχικών παιχνιδιών!

Ο σύλλογος του Αμαρουσίου βρίσκεται εδώ και περίπου ενάμιση μήνα (σ.σ. από τις 22/12 και το ματς με το Αγρίνιο) σε αγωνιστική… ανάταση με την πορεία της να είναι σταθερά ανοδική. Ωστόσο, στις τάξεις της Νίκης σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός και άπαντες παραμένουν “προσγειωμένοι”, με τον Δημήτρη Γκόφα να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του ούτως ώστε να αντιμετωπίσουν τον Σπόρτιγκ με τον δέοντα σεβασμό και την απαιτούμενη συγκέντρωση, καθώς η αυριανή (2/2) “μάχη” αναμένεται πολύ δυνατή και με αυξημένο βαθμό δυσκολίας…

Ο αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου, Βασίλης Κοντογιάννης, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή (2/2) αναμέτρηση, υπογράμμισε: «Ο Σπόρτιγκ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εξάλλου, αν δεν είχε την ποινή των -2 βαθμών θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι “κουβαλάει” και μεγάλη ιστορία στις πλάτες του και αυτό πάντοτε παίζει το ρόλο του. Γνωριζόμαστε καλά με τον Σπόρτιγκ και δεν έχει να κρύψει πολλά ο ένας απ’ τον άλλον. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες του αυριανού μας αντιπάλου. Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο είναι ότι απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση από πλευράς μας αν θέλουμε να διευρύνουμε το σερί των νικών μας. Είμαστε προετοιμασμένοι για πολύ δυνατό παιχνίδι…».