Κοντογιάννης: «Σαν… τελικός!»

kontogiannhsΜετά τη σπουδαία νίκη επί του Κορωπίου, η Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 20/3, 17:00) στο ιστορικό “Σαλούν” κόντρα στον Παπάγο, επιδιώκοντας να παραμείνει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και να διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητες παραμονής της στην Β’ Εθνική.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι ιδιαίτερα… ανεβασμένη, έπειτα απ’ την επιστροφή στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική και πλέον είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Παπάγου, όπως εξάλλου υποστήριξε και ο αρχηγός μας, Βασίλης Κοντογιάννης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr

“Έχουμε να φέρουμε σε πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Παπάγος, ο οποίος διαθέτει παίκτες με μακρά παρουσία στο χώρο και έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να “χτυπήσει” οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού είτε έχει νικήσει, είτε έχει κοντράρει στα ίσια όλους τους πρωτοπόρους. Απ’ την πλευρά μας, μετά τη νίκη με το Κορωπί “αναπτερώθηκε” και το ηθικό μας, αλλά και οι ελπίδες μας για την παραμονή στην Β’ Εθνική. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, το θέλουμε πάρα πολύ και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμη μία τεράστια νίκη, που τη χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Εξάλλου, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι σαν τελικός για εμάς…”.