Κουκουνιάς και Αμύντας συνεχίζουν την κοινή τους πορεία

Η σχέση τους είναι μεγάλη και ουσιώδης και έτσι θα παραμείνει. Ο λόγος για τον Αμύντα και τον Πάνο Κουκουνιά, καθώς οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί ακόμα μία σεζόν, τη 12η συνεχόμενη…

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του στυλοβάτη του ανδρικού Πάνου Κουκουνιά, που θα ενισχύσει τους “πορτοκαλί” και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο “χαρακτήρας” ψηλός Πάνος, που συνεχίζει μαζί μας για δωδέκατη περίοδο, πάντα σε δυνατό ρυθμό και με πλούσια καριέρα, μας ανέφερε στο amyntas.gr κυρίως για τη σχέση του με το Σύλλογο, το νέο προπονητή, αλλά και τη νέα σεζόν: “Ο μεγάλος γρίφος των τελευταίων ημερών, βρήκε τη λύση του… Για 12τη σεζόν λοιπόν θα είμαι στην ομάδα του Αμύντα, κάτι που κανένας δεν περίμενε!! χαχαχαχαα!! Η σχέση μου με το Σύλλογο είναι όπως ενός παιδιού που βγαίνει από το σπίτι και κανένας δεν το ρωτάει αν θα επιστρέψει, γιατί είναι αυτονόητο, ότι θα γυρίσει… Έτσι και εμείς, ανανεώνουμε τη συνεργασία μας χωρίς να μιλήσει κανένας σε κανέναν!!! Τέτοια ομάδα είναι ο Αμύντας, ίσως η τελευταία των ρομαντικών. Η ομάδα φέτος επέλεξε να φέρει τον καλύτερο προπονητή της περσινής Α2, κάτι που δείχνει σε όλους μας το δρόμο για την επερχόμενη σεζόν και που πρέπει να τοποθετήσουμε τον πήχη της επιτυχίας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του Δημήτρη Λιόγα, που εκτός των μπασκετικών λόγων, γνωστή σε όλους η αξία του, είναι ο πρώτος προπονητής που με έβαλε να παίξω στο επίπεδο της Α2 και μάλλον και ο τελευταίος που θα με βγάλει από τα γήπεδά της, καθώς το “ρολόι” της αγωνιστικής μου διαδρομής στο επαγγελματικό μπάσκετ μετράει αντίστροφα. Ο φετινός Αμύντας θα είναι πάλι μία ομάδα βασισμένη σε νεαρούς παίκτες πλαισιωμένη από την εμπειρία του Θοδωρή Βαρδιάνου και τη δική μου, με στόχο να παίξει γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ και να ευχαριστιέται το παιχνίδι!! Γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι… που απλά πρέπει να νικάς για να είσαι χαρούμενος! Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φορείς του αθλήματος υγεία και καλή μπασκετική χρονιά απο Σεπτέμβρη! Καλό καλοκαίρι!

Την τελευταία σεζόν, αγωνίστηκε σε 27 ματς με τη φανέλα των Υμηττιωτών, προσμετρώντας κατά μέσο, σε 13 λεπτά συμμετοχής, 4,7 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.

Καλή συνέχεια Πάνο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».