Κουκουνιάς: «Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε»

Ο Αμύντας ρίχνεται αύριο (22/9, 18:00, Κλειστό «Παν. Σαλπέας») στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος, ξεκινώντας τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στον Εθνικό.
Ο Πάνος Κουκουνιάς μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την έναρξη της νέας χρονιάς, τις προσθήκες στο ρόστερ, τους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση και την πρώτη αντίπαλο της σεζόν – την ομάδα του Πειραιά.

Ο έμπειρος Forward του Συλλόγου μας ξεκίνησε δίνοντας τις ευχές του για την καινούργια αγωνιστική χρονιά σε συμπαίκτες και αντιπάλους: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των ομάδων! Να έχουν υγεία και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι ακόμη μία χρονιά».

Όσον αφορά το φετινό ρόστερ ανέφερε: «Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο στηρίζεται στην ομοιογένειά του και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί. Οι τρεις νέοι παίκτες που προστέθηκαν φέτος (σ.σ. Κομποδιέτας, Χάλαρης, Φακοπουλίδης) μας δίνουν ενέργεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας και πιστεύω οτι ήταν η καλύτερη επιλογή αθλητών την οποία θα μπορούσε να κάνει η ομάδα, καθώς έχουν ήδη αφομοιωθεί τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην παρέα μας».

Για το Κύπελλο Ελλάδος και τους Πειραιώτες δήλωσε: «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα με 6-7 πολύ έμπειρους και ικανούς παίκτες. Προσωπικά πιστεύω οτι θα είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής τη φετινή σεζόν. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί ιδιαίτερα στο αμυντικό μας κομμάτι για να βγούμε νικητές. Όσον αφορά τους στόχους μας για το Κύπελλο φέτος, επειδή μάλλον δεν θα μπορέσουμε να το κατακτήσουμε (σ.σ γέλια), θέλουμε να κερδίσουμε όσους περισςότερους αγώνες μπορούμε ώστε να έχουμε μπροστά μας επίσημους απαιτητικούς αγώνες, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμαςία μας για την αρχή του Πρωταθλήματος».