Κουστένης: «Η ομάδα μας έχει χαρακτήρα»

koustenisΟ Εθνικός κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη επί του ΟΦΗ και να πετύχει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Τζίμης Κουστένης σε δηλώσεις του στο κανάλι του συλλόγου στο youtube μίλησε για την εξέλιξη του αγώνα και εξήγησε πως η ομάδα του κατέκτησε το θετικό αποτέλεσμα. 

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες ήταν ένα ντέρμπι. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ψυχολογία ερχόμενος από μια πολύ μεγάλη νίκη με την Καβάλα και με το υλικό που έχουν, όπως έχουν πει και οι ίδιοι, θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και διεκδικήσουν μία από τις πρώτες δύο θέσεις.

Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια στη συνέχεια όμως κάναμε κάποιες διορθώσεις, ανεβάσαμε αισθητά την άμυνα με αποτέλεσμα δεύτερο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο να κυριαρχήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας να μην επιτρέψουμε τα ξεμαρκάριστα σουτ, ιδίως τα μακρινά τα τρίποντα που αρέσκεται η ομάδα του ΟΦΗ. Με αυτό τον τρόπο είχαμε τον έλεγχο και πιστεύω ότι φτάσαμε σε μια νίκη δίκαιη.

Αγχωτική μεν αλλά αποδεικνύει ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα και ότι όσο περνάει ο καιρός εμείς θα γινόμαστε σαφώς καλύτεροι παίζοντας και καλύτερο μπάσκετ από αγωνιστική σε αγωνιστική. Ξεκούραση αύριο και μετά δουλειά να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Συγχαρητήρια και στους 12 παίκτες».