Κυρίτσης: «Να εκμεταλλευτούμε το άγχος των γηπεδούχων»

Έναν ακόμα αγώνα «επιβίωσης» θα δώσει το Σάββατο (27/01, 17:00)  ο Δούκας καθώς μάχεται στην Καρδίτσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι που έχει και πάλι τη μορφή τελικού.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου αντιμετωπίζει ένα αξιόμαχο σύνολο με το οποίο μοιράζονται την ίδια βαθμολογική θέση προσπαθώντας να «αλώσει» μια καυτή έδρα και να αποδράσει με το τέταρτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα το οποίο θα είναι πολύτιμο στη «μάχη» που δίνει για τη σωτηρία της.

 

Ο πολύπειρος παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, Αλέξης Κυρίτσης, μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει ότι της αναλογεί: «Το Σάββατο μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο όπου η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση και την εικόνα του. Η Καρδίτσα είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έχει χάσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες και παρότι ουσιαστικά είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και έχουμε τους ιδίους στόχους, θεωρώ ότι στην έδρα της είναι το φαβορί.

Εμείς, θεωρώ, ότι είμαστε σε μια αγωνιστική άνοδο. Παίζουμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα, ξέρουμε ότι κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς και το Σάββατο θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε το άγχος και την πίεση που έχει πάντα σε τέτοια ματς ο γηπεδούχος και πιστεύω ότι πιάνοντας μια καλή απόδοση να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο ματς».